Peluang Niaga

Semua orang dah tahu jenama Gambir Jantan. Tak payah sembang banyak. Gel ni memang terbaik untuk jaga kebersihan dan kesihatan kulit terutama bahagian intim lelaki.

Sama la macam hygiene wash untuk wanita, lelaki pun kena ada special hygiene wash juga.

Baiklah! Macam mana dengan peluang untuk jadi rakan niaga?

Sebelum tu, baik saya share dulu apakah potensi jika anda jual Gambir Jantan ni. Ngam?

Teruskan membaca…

Semua orang tahu, kat Malaysia ada lebih 15 juta orang lelaki dewasa. Ramaikan? Tapi 15 juta orang ni sure kita makan tak habis. Tak tau bila kita dapat jual pada semua 15 juta orang ni.

Tapi, kita bukan nak banyak macam tu. Kalau kita dapat jual kat 150 orang sebulan pun dah ok. Bayangkan kalau kita dapat jual pada 1500 orang sebulan?

Memang buat duit giler-giler beb!

Kat mana kita nak kenal pasti tempat ramai orang lelaki ni?

Meh saya bagi idea kat korang. Lepas korang baca ni, korang fikir, plan, buat strategi dan mula tindakan! Ok?

Jom kita tengok kat bawah ni!

1. Bila hari jumaat, kat masjid ramai giler orang lelaki.
2. Kat kilang-kilang.
3. Kat kawasan urusan jabatan kerajaan.
4. Kat pusat percutian seperti hotel.
5. Kat kem tentera dan polis.
6. Kat depan bank.
7. Kat instagram, facebook, whatsapp
8. Kat kedai mamak
9. Kat pasaraya
10. Kat group-group kereta dan motor

Apa lagi yang korang nampak? Kawan-kawan korang ada tak yang lelaki dan berkahwin? Tak kan tak ada kot?

Ni saya sembang sikit,

Ada seorang seller perempuan ni dari Jerantut Pahang. Dia ibu tunggal. Tapi tiap-tiap bulan beratus unit dia jual. Still buat duit. Kita yang lelaki ni, mengeluh tak pandai jual barang.

Bang, ini barang halal. Barang baik, pasti buat duit. Kalau malu, kalau segan, memang susahlah duit nak datang.

Saya ada seorang seller, setiap 3 hari akan restock Gambir Jantan. Dia ni kerja jabatan kerajaan. Mana cukup masa untuk buat kerja jual barang ni full time macam seller ibu tunggal tu. Tapi itu bukan alasan untuk dia tak buat extra income. Sampai gaji bulan yang dia dapat pun tak usik. Kerja pun tak ganggu. Dia buat kerja meniaga sambilan ni bila ada masa terluang je. Pun buat duit giler-giler.

Malam dari ada seorang brader askar ni, datang ambil stok 100 unit. Setiap bulan paling tidak 2 kali dia datang ambil stok. Pun buat duit sedappp. Boleh la tolong buatkan rumah untuk mak ayah kat kampung.

Sebenarnya ramai giler yang dah berjaya buat duit dengan Gambir Jantan ni. Ada yang berjaya kumpul duit kawen, ada yang berjaya beli kereta baru, ada yang berjaya beli rumah. Ada yang berjaya pergi umrah.

Dan paling best, dapat settle hutang yang dah bertahun-tahun susah nak selesai. Rasa best giler.

Bayangkan kalau korang jadi agen. Modal minima RM350. Dapat 10 unit. Jual RM70-Rm80 seunit. Untung kasar korang dalam RM350-RM450.

Bayangkan korang dapat jual sehari 3 kotak. Untung sehari RM105-RM115.
Sebulan? Katakanlah 90 kotak. Untung sebulan dalam RM3150-RM4050.

Bayangkan lagi korang dapat jual sebulan 100-200 unit? Sebulan boleh lajak sampai RM7000.

Beb! Bisnes macam mana yang korang nak lagi kalau tak dapat income best macam ni? Korang kena grab sekarang!

Takkanlah korang tak nak settlekan hutang piutang korang tu?
Takkanlah korang tak nak tukar motor atau kereta baru?
Takkanlah korang tak nak ada impian beli rumah?
Takkanlah korang tak nak ada income extra yang lebih best?
Takkanlah korang tak nak rasa heaven dapat belanja dan makan apa yang korang suka?

Time ni la kalau nak buat duit! Takyah pening kepala mana nak cari modal? Kalau dah ada RM350, terus je whatsapp RN GGJ W ke 0173448110.

Kalau tak cukup modal, pandai-pandai la kau pakat-pakat dengan kawan kongsi modal. Janji jangan gaduh bila dah mula kumpul duit banyak.

Untuk korang yang serius, bila dah sign up nanti, saya akan invite masuk dalam group support. Gambar produk, testimoni pengguna, cara guna, semua saya akan bagi nanti. Korang just tepek-tepek je kat ruang iklan. Tak payah ayat super power sebab orang dah kenal apa itu Gambir Jantan!

Whatsapp sekarang RN GGJ W ke 0173448110 (kouta terhad)